masaalah mati pucuk

saya mengalami mati pucuk,adakah ubat2 yg boleh memulihkan masaalah saya,saya pengidap kencing manis,umur 58,saya dah cuba viagra tapi x berkesan,saya x ada masaalah sakit jantung

6 Các câu trả lời

Cuba encik pergi klinik. Cuba cerita semua tu pada docter.. Nanti docter akan suggest apa yang terbaik untuk encik dan isteri. Semoga Urusan encik dapat zuriat Dipermudahkan..

Mungkin encik boleh consume supplements dari himalaya.. Boleh cari di farmasi.. Mintak penjelasan dari pharmacist

Jumpa doctor. Jangan memandai mandai mkn jamu suplmnt segala. Takut nanti penyakit lain datang

Saya ada jual ubat kuat ..mmg sangat2 membantu..tuan boleh wasap saya 017.7711494..

Apa mati pucuk?

jumpa doktor