Susu badan

Saya masih dalam pantang. Hari ke 22 harini. Saya nak bertanya berkenaan susu badan. Susu sy sentiasa menitik sampai basah baju, baby saya pun hisap okay sahaja tp tkkan dia nak menetek 24 jam kan. Patut tk saya pump, tp tkde la bnyak sangat saya boleh kot ( 10 minit 4 oz ) tp dia selalu la basah baju nie sampai rimas saya. Patut ke saya pump sebab org cakap kalau sy pump makin bnyak nanti. Apa ibu ibu buat biasanya ? Baby saya pun tk brapa suka time susu bnyak sngat sampai terbelahak dia. Kalau sy pump dulu sikit baru dia suka. ##firstbaby #firstmom

7 Các câu trả lời

Rezeki tu sis. Sy tk byk susu teringin nk mcm ni

2y trước

Alhamdulillah. Saya doakan sis dapat menyusu anak sis sampai 2 tahun.