Pizza island supreme

Saya makan pizza island supreme. Saya dah bertahun tak makan jadi saya taktau dalam tu ada tuna. Saya terus jadi takut. Saya pregnant 11minggu. Ada cara lain tak? 😭#firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Maaf tanya, knapa xboleh makan tuna ya kalau pregnant?

2y trước

Sebab mentah kot? And makanan dalam tin kurang elok untuk orang mengandung. Yang saya baca lah. Saya termakan sebab saya tak tahu, ada setengah ikan yg ibu mengandung tak boleh makan sebab mercury tinggi

tuna kat pizza tu sikit ja sis. jgn risau.

Makan sikit je should be ok. InshaAllah

2y trước

Allahuakbar, terima kasih awakZ saya makan sikit je. Doakan baby saya sihat dan selamat ya tq ❤️