Negative

Saya lewat period 78 hari. Dah 2 kali buat UPT sndiri tapi negative. Last Tuesday pegi klinik, UPT pun negative. Doc scan rahim tp kosong x nampak janin ke apa. Perut dah beberapa minggu rasa krem ngilu2 je tak selesa. Payudara kadang2 sakit. Knp ye?

2 Các câu trả lời

2 bulan lebih dah tu.. sama mcm saya, check kat Period dah lewat 2 bulan lebih. Jumpa doctor scan tapi kosong je.. doc bgtau mungkin masalah hormon pastu doc suruh saya buat exercises and jaga pemakanan bagai supaya period datang balek. Masalahnya saya ni seminggu kadang keluar bleeding cikit2 mcm spotting tu pastu the next week ada darah cikit lagi keluar. Aiyooo 😂

Mngkin janin trlalu awal..tunggu seminggu atw 2 mnggu lagi