haid lewat

saya lewat period 16hari, kitaran dah jadi 47hari masih belum period. guna upt test dari shopee -ve. harini tetiba ada keluar coklat2 period 😔. apa antara penyebab haid boleh lewat ya ? sebelum ni on time je. dan boleh share tips untuk senang lekat tak ?

5 Các câu trả lời

Slalunya prubahan hormone.. xpe sy prnah alami mcm sis & doctor pernah gtau wlaupun period on time kdg ada msa pndai jd mcm tu juga tp normal je.. klu smpai 3bulan pn x period juga jumpa semula doctor utk check

Saya pulak lama tak period, bila periot hanya dua hari, hari pertama ade percak darah pink sikit je, hari ke dua berubah kali kuning, boleh tau tanda ape yer

blh jd perubahan hormon/stress/xckup rehat.

maybe perubahan hormon kut

hormon kot tu