Pengalaman adakah hamil?

Saya last period 28/3, seminggu kemudian saya rasa perut saya macam senggugut nak period lagi..sampai la hari ni, dan disusuli rasa tak selesa..kembong perut, cirit birit, sakit kepala dan tak sedap badan..ada juga lendiran keputihan yang cair..payudara sesekali akan terasa sakit ngilu..ada tak pengalaman macam saya? Adakah ini tanda penempelan sedang berlaku?#ingintahu #pleasehelp

5 Các câu trả lời

Mksud nya smnggu slepas period ke rasa mcm tu. Kdg² tu bkn tnda preg tpi tnda diri tgh subur. Ovum tgh keluar mncri sperm utk disenyawakan. Klau seminggu lewat period kemungkinan preg tu ade..buat upt klau xnaik 2line n blum period ulang lagi selpas smnggu. ☺️

belum..sebab macam awal lagi kan..belum lewat period lagi

1y trước

baik

Dah check UPT?

awal lg tu

cek upt