Pregnancy test

Hi saya last period 23/1/2020. Sdh lebih 40 Hari. I ambil upt setiap hari still negative. Kena tunggu lagi ke? I'm so excited to know.

6 Các câu trả lời

Sy pula last period 10/1 sis.. Pastu tanda2 dah ada masa bulan 2. Sy ingt masa tu tanda2 nak period sbb spttnya period sy dlm 17hb tp 17hb tu cuma keluar bercak drah.fikir nak period siap pakai pad dah. Tgk2 x kluar2 jga drh lepastu. Tggu2 smpi lah 27hb bru cek upt. Masa tu dah hari ke 49 dpt result +ve terang. Kira lewat period dlm 10hri. Sis tggu lah lg. Klo perut kram ringan2 bterusan on off cmtu ke rasa pening. Mgkn dia kot.

sy last piriod 12/1 tak jangga pun pregnant tp dkt penghujung bulan 2 lain mcm piriod tk dtg check upt alhamdulillah lekat jugak. sis cek upt awal pagi masa kencing firts bangun tidur tak? insyallah ada rezeki ya 💋 just keep praying 💕💕

5y trước

ye lepas bangun tidur ..talk.negatif jg.

Kdg² x dtg haid ni bkn sbb pregnant jer. Hormon berubah pun slh 1 punca. Berat badan naik pun punca jgak.. Ada byk sbb sbnrnya. Sbb klu pregnant, seawal 14hari lewat haid dh Positif klu test UPT..

Awk cuba pergi ke klinik untuk scan, or period tengah xregular.

Rasanya sbb hormon tu sis

Perubahan hormon kot