mengantuk waktu kerja

saya kerja office 8-5 start pkul 9am je saya ngantuk tahap dewa dah sampai tersengguk2 tiba2. mcm mana nak hilangkan ngantuk eh. minum nescafe 3in1 boleh tak? dah minum air masak pun tak hilang jgak ngantuk ni. help me plis#firsttimemom #SeriusTanya #firsttimemom

5 Các câu trả lời

seboleh elakkan minum caffeine. kalau nak juga boleh minum tapi jangan secawan. normal bila preggy lagi² 1st trimester ni cepat letih dan mengantuk. sis cuba makan buah yg masam mcm jambu batu ke, oren ke.. buat senaman ringan

saya selalu mcmni pukul 2 ptg mcmtu. solution dia, saya tido je. kalau tgh drive pun, saya akan berhenti rnr utk tido 10 minit. kalau mengantuk, mmg x boleh buat apa

Kalau saya minum je 3in1 tapi letak separuh je dalam cawan, 1 packet tu saya boleh guna 3 hari. 😅

kunyah gula2 getah. benda2 masam boleh tp moderately.

same