Nak Tanya sikit..

Saya kandungan sah kantung je baby xde (10minggu) sebab miscarriage.. Saya buat D&C 10 Mei.. Masih bleeding banyak sampi 2 bulan.. Saya pergi klinik check scan masih darah kotor.. Buat cuci rahim bersih 8 july.. 15 july sudah kering.. Boleh terus bersama suami ke?? #ingintahu #pleasehelp ..

2 Các câu trả lời

kalau dah kering boleh bersama tp kalau sis terus nak pregnant semula saya sarankan jarakan 3 bulan untuk pregnant semula . pulihkan dulu dalaman lg² sis dnc

1y trước

setuju dgn pendapat puan ni. kalau bersama dn pregnant semula dlm masa terdekat risiko tinggi utk gugur semula tu ada

jarakkan 3 bulan, 3 kali period. kalau plan nak pregnant semula, kena mkn folic asid mulai skrg untuk 3 bulan pertama.