Balik2 bunyi tulang

Saya kalau tidur mengiring pastu nak ubah posisi lain, mesti ada bunyi prakkk.. tulang saya berbunyi tapi tak tau belah mana . Takda sakit apa pun cuma tu la pelik sikit² bunyi .. kalau saya kangkang sambil meniarap then time sy nak bangun tu pun bunyi juga .. maybe sbb trlalu lama kot sy d posisi tu kan .. btw sy dah 36w 1day ..#firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Samalah saya pun bunyi prak now dah 38w 4d baby masih seronok duduk dlm mak dia dah penat hari2 exercise haha

sama lah sis..start dr 32w mcm tu..skrg dh 36w mkin beria plk bunyi..gaya mcm reput sgt dh tulang 😅😅