ttc

Saya in process of ttc... Bln lepas dah datang haid... Hopefully bln ni Akan lekat... Tapi nak tanya .... Kalau kluar keputihan tu sign of nak period ke or conceive? Due date period I 11hb bln ni

3 Các câu trả lời

turun haid pn kadang dtg keputihan jg.. apa pn bgi kta yg sdg TTC smga ada kabar gembira.. menanti n trs berharap.. sabar kta yaa sis.. hihii.. ☺

5y trước

samalaa kita 😊 ..

Hai💕due date period i pon 11/9 kalo ikut apps. Biasa on time. Period regular. Moga ad berita gembira buat kita sis😊hamil.

5y trước

Ya ... Pls pray for me too

Conceive slalunya..

5y trước

Check upt yg sesuai slps 14hari lewat haid.. Mayb tanda subur la tu. Dan nak turun haid.