Spotting / Bleeding

Saya identify ada spotting / bleeding fresh blood sikit dekat pad semalam and Dr kata dekat dalam memang ada bleeding sikit so teruskan bed rest. But I'm just too worried 😞 Ada yang experience benda sama on 5 weeks? #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

saya mcmtu juga, 3x spotting/bleeding dari 5 weeks sampai 7 weeks. every week scan masa tu, Alhamdulillah baby grow ok. Dr cucuk proluton and prescribe duphaston.

3t trước

Baik Puan, Dr tak ada pula bagi injection or ubat anything for now. Saya just monitor to ensure bukan heavy bleeding for now