Spe pernah kena cirit birit n demam?

Saya harini demam n cirit birit, sy rse badan sy kuramg air n dehidrasi, doc ada bgi air garam tpi dh hbis, kenapa ye ble jdi demam n cirit birit sbb sy dah 26 weeks nk msuk 27 weeks, rse lemah je badan pstu sengal ii badan, cmne ye nk atasi? Sy nk gi klinik tpi esok sy ada scan baby n jumpa doc kt hkl, so tunda la bole jumpa esok #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

dkt farmasi biasa ada jual air garam. minta siapa2 belikan utk smntra.