Tiada alahan awal mengandung

Saya hari ni baru 2 hari lmbat period. Upt dh cek 3 hari bturut 2 line dan makin terang. Tapi saya tiada alahan awal mengandung ni. Masa mengandung anak pertama dulu awal2 dah muntah loya dan tk boleh hidu bau2 minyak masakan. Ini normal ka? #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

Normal sis, saya mual kadang je sebab baru 4 weeks mostly ramai cakap 6w keatas baru start mual loya.

normal je sebab paling pun baru seminggu dua. nanti dah masuk 5-6 minggu baru start loya

normal. alahan sy semua start 6w. yg sulung habis 12w, yg no 2 20w.

5mo trước

terima kasih sis..risau jga...

sama lah saya tak ada alahan juga untuk baby ke 3.