berak sakit dan berdarah

Saya hamil 7 weeks..sebelum ni sembelit..pastu td msa nak berak sakit pastu berdarah..sapa pnh jd mcm saya? Pnh x masukkan ubt ikut pggung yg mcm peluru tu? Sapa pnh masuk ubat tu?tq semua

13 Các câu trả lời

Sy Klau mkn ubat kk bg mmg sembelit. Bykkan mkn buah, InsyaAllah better.

Bykkn mkn buah

5y trước

sy dh mkn byk buah.. klo ikutkn mmg mkn buah je sbb xde slera lgsung nk mkn nasi mcm biasa.. tp td pun sembelit n kuar drh mse buang air besar tu😢

Saya Masa mngandungkan anak yg no 2 .. klo berak mesti kluar darah ,kekdg mengalir laju je .. lps tu saya kena duduk kjp klo Saya terus bdiri mesti akn rasa nk pitam .. Sis ,try mkn buah betik ,minum byk air .. klo berterusan sis refer doktor ya