Saje meluahkan

Saya first time mummy, waktu 8 week dah start call kk tapi tak berangkat, 2 minggu jugak call still tak berangkat. Sampailah dah week 10 call baru dapat and then dapat no direct ke bahagian ibu Dan anak. Bila inform nak booked buku pink kene marah. First time kene sbb selalu baca kisah org je. Sampai terkedu tak tahu nak Balas apa. Ingatkan takde que boleh terus dapat tarikh. Rupanya que panjang, terpaksalah saya bukak buku time week 14. Itu pun siap kene ugut lagi kalau datang lambat takde harapan nak bukak buku. Dilemma sungguh. Nak bukak dekat swasta duit tak meriah sangat nak simpan untuk Raya. Takut pulak nak pergi kk nnti 😭. Hati mmg tisu kene gertak ke tunggu suara sikit terus sentap 😅#firsttimemom

10 Các câu trả lời

Kenapa kene call ? Kalau sekali dah kol tak angkat . Awak patut buat keputusan untuk walkin . Skrg que mmg banyak sgt . Kadg2 call dorang dengar tapi tak sempat nak angkat . Sebb terlalu ramai . Tkpe dorang ugut je . Mana boleh tak dpt buku pink . Jgn sedih2 jnji dpt date buka buku pink ok

sy call nsib baik dia agkt. pastu dia email n kena email semula form yg dia bg pastu dia set utk google meet. lps google meet dia bg pula date utk ke KK buka buku. perghh bnyk betul procedure. next week 2nd appointment, kena minum air gula. doakan

buat mcm ni sis, pergi ke swasta utk sahkan kehamilan dan scan shj. xperlu buka di swasta. bawa report scan ke kkia dan ujian lain teruskan di kkian sms 14mgg nanti. scan 2d diswasta lbh kurang rm30-60.

saya call berzaman tak angkat lepastu terus je pergi baru dia tanya dah buat appoiment belum kalau belum dia bagi tarikh .... terus walkin je untuk book ..

saya masa tu booking online . then pergi kk tarikh booking tu . dia bagi tarikh lain pulak .sy booking online masa 7week , 10w bkk buku.

skrg dah boleh booking onl je, google temujanji kk nanti boleh pilih daerah apa semua, terus walkin je pada tarikh yg dipilih tu.

Tmpt sye kne booking online, dah smpai tarikh appointment tu sye prgi je walk in.

kesiannya..sabar tau,pg je nnti..sy doakan diorg tk mrh2 awk ❤️

kenapa tak walkin je nak book tu?

2y trước

Walk-in tanya mici Apa perlu buat utk buka buku pink. Call KK memang xguna dik. Line gov paham2 je

Pergi je. Kejap je tu misi bebel.

2y trước

baikk baikkk