Share pengalaman hantar anak ke pengasuh

Hi, saya first time mom. Rasa berdebar debar nak hantar anak ke pengasuh minggu depan. Sesiapa yang dah kerja tu share la pengalaman korang. Ada tips tak? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Btl sis mmg berdebar, kbykn rsau kslamatan anak. Sy jenis overthinking sgt last2 sy decide jd suri rumah ja jaga ank. Prasaan tkut tu byk sgt. Tp byk ja family hntr ank ke pengasuh klu dri segi barang tu rsanya sis boleh agak juga apa perlu ada.. diapers baju susu kena prepare byk mcm biasa la klu nk pergi jln, bab elak tips meragam tu tgk pngalaman org lain pula

2mo trước

seronoknyaa, rezeki sis dapat jadi suri rumahh, lagi lagi time anak masih kecil 😭kita dapat tengok perkembangan dia. saya pun risau tapi belum rezeki utk jadi suri rumah lagi. sis doakan ya. harap harap baik semuanya moga dipermudahkan dia membesar dengan pengasuh.

nk tips dari segi apa? prepare brg? handle ebm?

2mo trước

macam mana keadaan baby berjauhan dengan ibu? tips untak elak baby meragam? tips menyediakan baby dan barang baby