sakit celah kangkamg

saya first pregnant skrg usia kandungan saya 6 minggu , saya nak tahu normal ke kalau sekarang saya berasa sakit dekat area pangkal peha celah kangkang ? saya nak tahu kenapa ye#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sama la. Saya pun 6 minggu. Sakit jgk dekat bahagian celah kangkang.. Risau 😭 takut ectopic pregnancy.. Tpi sya takde bleeding..

1y trước

Sis dah scan ke?

normal je..tp awl jg awak sakit celah tu...maybe fktr baby dan rahim nk mmbsar kot