Tips untuk bukaan cepat

Saya first mom, sekarang dah masuk 39 weeks tapi masih tak ada tanda2 keluar lagi. Sekarang baby kadang2 mengeras dan begerak.Kalau masih xda tanda 10 ari bulan ni kena serah diri ke hospital. Boleh tolong bagi tips untuk cepatkan bukaan tak?terima kasih.

3 Các câu trả lời

Samalah tak ada tanda2 lg wlpn esok 39w. Nurse suruh sy bykkn jalan. Skg kt rumah bykkn squat, jalan atas treadmill. Hopefully berjaya 😫

banyakkan jalan itik atau buat squat sambil berpaut pada besi katil sis. sambil sambil pujuk baby insyaAllah semoga semuanya dipermudah 🥰

sama la sy 39 mnggu..x ada tanda2 lngsung..nk kata x berjalan tinggal x joging je..hrni sy jln pusing zoo plk..moga2 ada la tanda2..😅