Saya lambat makan folic acid

Saya dpt tahu sy prgnt bile dh 5 week baru sy mkn folic acid. Sebelum tu sy xmakan . Mcm mana ya? Sy risau

28 Các câu trả lời

sy pun 1st time mkn folic acid masa dah bukak buku pink 9week..xda msalah pun awak yg penting dah dpat folic acid tu jgn skip makan..InshaAllah sume baik2 je 😊

5 week masih awal.. Sy dah 10week bru dpt tau sy prgnt, bru mkn folic acid tu.. Alhamdulillah, doc cek kandungan ok, baik2 je.. ☺️☺️

jangan risau. kamu boleh makan folic acid bila kamu Tahu kamu preggy pun. doctor akan check Dan bagi vitamin yang kamu need.

sis boleh cuba makan ganilia, boleh je cari dekat branch klinik Asmah ke.. sebab ganilia tu banyak sangat kebaikan .

okay jeee, makan je. jangan miss. nanti dah bersalin pun kena makan folic acid and b complex lagi 🤣🤣🤣

Sy mcmtu jugak masa tahu preg baru stak mkn asid folic. Alhamdulillah time scan perkembangan baby ok

takpe mommy. teruskan makan dan jangan fikir yang negative2. insyaAllah baik2 je ya.

xpe je. dh boleh start makan once dh tahu pregnant. cuma jgn skip je😊

sy mngandung 7 ank.. 1 pon X mkn asid folic sis . alhmdllh ank2 ok je

insyallah xde ape sis. teruskan mkn folic asid sekali sehari. jgn skip je.