Hai mommy yg dalam 37minggu ke ats , ada ke yang dah bersalin ? Atau tgh berdebar bila bby nk keluar

Saya dlm 38 minggu , hati berdebar2 bila baby nk keluar plus first mom dan risau baby smkin bsr dalam perut.. ada tak yg boleh share pengalamn#ingintahu #newmom #Buntu

6 Các câu trả lời

Alhamdulillah sy baru melahirkan semalam. 37w 1d CSec.

7mo trước

Plan nak normal je, induce. BP X cantik lately. & baby besar. doc suggest induce b4 baby cecah 3.5kg. tp lps induce bukaan dah 4cm unfortunately kepala baby xdpt engaged sbb sy ni kecik 😅 tpaksa ceaser. Ceaser skali buang cyst. doc jumpa cyst scara xsngaja. ada hikmah kat situ.