cara untuk berhentikan susu setelah keguguran

Saya dinasihatkan doktor untuk berhentikan kehamilan atas sebab kesihatan pada week 14, bagaimana untuk berhentikan susu badan ye.. jika saya memicit pada nipple sy, ianya akan keluar susu.. ianya tidak byk tetapi kadang2 sy rasa pedih2.. adakah normal atau perlu mengambil ubat ye... kalau kene ambil ubat, ubat ape ye.. atau ade cara tradisional untuk berhentikan susu...

2 Các câu trả lời

Pngalaman saya dua kali keguguran 16w & 12w... tpksa beli ubat stopkan susu dkt farmasi sbb dah bengkak sgt2 dah lg2 lpas ngurut... biar jgk susu tu ngalir tp rasa sedih sgt sbb baby dah xda... drpd emosi tganggu dlm pantang lebih stopkan

Sis biar je, lama2 susu berhenti sendiri. Kalau bengkak sis tuam

2y trước

Sis tuam guna apa?,, selalu berapa lama tempoh susu akan berhenti