Saya tkdtg period pstu bf anak bole ke ambik ubat ni?

Hi saya dh nk dkat sbulan tkdtg period saya nk tnye bole ke sy ambik ubat lawas haid? Sy tkut hormon tkstabil ke sbb check upt negativee ,, sy tgh merancang dn skrg bf anak 6 bulan,, okay ke? Kalah sy mngandung tp sy mknn ubat ni tktrjejas ke? Sbb sy merancang mkn pil skip ii,, tu kdg rncang sndiri je#bantujawab #SeriusTanya #firstmom

Saya tkdtg period pstu bf anak bole ke ambik ubat ni?
13 Các câu trả lời

makan pil skip2 pun boleh buat hormon tak stabil. kalau nak rancang sendiri, stop pil.

Masa beli tu tak tanya pharmacist terus ke awak?

dh jumpa doc?