Tanda awal bersalin

Saya dh 34 week , skrg kerap sgt rse nk kencing dn perut mengeras . Ad setengh org ckp constration false tapi sye tiap kali nk berjalan sye akn rse laluan bawah cm nk terkeluar sesuatu , rse cm nk terkencing tpi x pun . Nk kata air ketuban atau ketulan lendir turun pun xde . Sbb ap ye ?

2 Các câu trả lời

Normal rasa mcm tu. Maksudnya baby dah dekat laluan dan tunggu masa je. Dah boleh start prepare barang baby dan ibu letak siap2 dlm kete supaya x kalut kemudian. In case kalau jd apa2.

tu kepala bby kt bawah, tekanan bnyk kt bhgian bawah mmg rasa mcm tu... normal tu...