Area pusat terasa sakit

Saya dh 31weeks 3day,tp baru terasa area pusat saya rasa sakit..perut nk meregang ke apa ye?

1 Trả lời

samalah mcm sya skrg nih sis sya pon 31week area pusat sllu sakit baby pon bgerak kat situ"je kadang terjaga jam 2 or 3 pagi tak dapat tidur lena.kadang kalau perut meregang tuh keras sangat risau juga

2y trước

sama la sis..baby saya pun aktif je klau jam 2 3 pagi tu..lepas tu saya rasa baby tu terbonjol k Kiri k knan..