Perut kecil

Saya dh 25w, tinggi sy 169-170cm. Tinggi la jgk kan... normal ke perut kecik ?? Org pun tktahu sy pregnant. Sy husnuzon je, tp smpai org ckp tak nmpak mcm pregnanti tu risau jgk. Scan semua ok je. Hmm#firstbaby #firstmom

12 Các câu trả lời

Normal sis.. Sy pregnant anak no3 dah nak masuk 25week org pon tak tau sy pregnant.. Masa anak first pon sama perut kecik jugak.. Anak no2 perut nmpak besa.. Org tua ckp perut kecik baby girl Perut besa baby boy.. Tak tau lah..

Tinggi saya 165 , awal2 memang orang cakap perut kecik , tapi baby sy normal ja , ni dah nak masuk 28weeks baru la nampak perut .. jangan risau asalakan baby sihat 😙

Sis saya pun sama macam awak . Dah 25 w tapi perut masih tak nmpak . Kecik je . Tapi baby alhamdulillah sihat . Jangan risau . Janji baby sihat je .

Normal je kalau perut ibu kecik. Unless ukuran perut fetus yang kecik tu baru problem kena jumpa pakar

sama mcm saya bila baring lagi lah mcm xde perut rata jee..sis kalau bring ada tak perut ke raya jugak

sm la kita perut xnmpk...xpi alhamdulillah bby aktif SGT2...xpi tnya doktr..doktr ckp norml

Normal je. Saya pon sama kes mcm awak. Saya cume jawap je, janji baby sihat.

normal, saya 28weeks baru nampak baby bump janji baby sihat walafiat

normal sis .. saya dh 22 mnggu tpi xnmpak mcm pregnant ja .