berapa week ye bole scan gender ?

saya dh 20 week , sesuai ka msa ni untuk saya scan ? mumy berapa week ? 🥹

8 Các câu trả lời

saya masuk 22weeks ahad ni, belum scan gender lagi😂 nervous pun ada. cukup 7bulan scan gender terus beli baju anak hehe

12mo trước

Sy ada baca makin lambat scan makin kurang tepat sbb sempit, xnmpk sgt. Best is between 18-22weeks

16 weeks just nak scan biasa. Sekali doc dah nampak gender. Terus inform.

11mo trước

Betul. Tapi msa 20 weeks check dekat kk. Doc kata tak nampak sangat sbb bahagian atasnya tu tali pusat. Tapi doc kata nampak penis.

sy 20 week scan bby xnk bg kerjasama asyik lari ja

boleh sis.. sa 16 weeks n 20 weeks doc ada scan

17 weeks dh boleh scan. saya scan 17 week

sy scan dia taknak tunjuk hahaha 21w

Sesuai. saya 17 minggu dah check

12mo trước

wah bestnya hehe , tksbar plk nk scan . hrp bby bg kerjasama . 🥹

Sesuai. Dah boleh tu