Saya ingin tahu

Saya dh 17w5day msk hrini.. nak tnya la kan,mmng kita akan kena hidung trsumbat ker? Kata slsma xjuga..demam pn x,tpi hidung nie mcm trsumbat.. smua momy² yg kat sni ada kena mcm sya x?

9 Các câu trả lời

ye normal. sy dari 18w hidung tsumbat, dh seminggu lebih..nk tidur mmg susah..kejap pusing kiri, kejap pusing kanan. last2 tido duduk baru ok. tp sakit pinggang la

Saya start trimester 2 asyik sumbat je, selsema takda. Tapi time nak tido tu tiba2 macam ada belon je dlm hidung. Buat tak layan.. skg dah okay dah

Ada, time antara trimester 1 & 2. Malam time nak tido je tiba2 sumbat.. kena nafas pakai mulut. Alhamdulillah skg better..

same saya sis . selalu hidung sumbat kalau malam. suara sengau . asyik mersin je 😅😅

Sama lah kita sis.. Lepas2 beranak, ehh elok plak lubang idong ni 🤣🤣 lega bernafas..

12mo trước

😅😅.. mngkin sya pn tnggu lps brnk nnti bru okey kn.. skrg mau tdr pn ssh

normal tu sis. kalau sy hidung tersumbat sampai berdarah

Normal sis, sye pun tengah alami..

sama lah kita

Normal