First time mommy to be

Hi, saya delay 5hari. Try test upt 2nd day line double dan samar. Next step saya kena buat apa ye? #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

Test upt hari2 makesure makin hari makin gelap line. Pastu lagi 2 minggu baru scan.. scan awal2 mmg takkan nampak.. Bulan lalu saya selang 2 minggu baru scan tu pun nmpak kantung je

tgu nnti 8w bru pg scan dkt klinik swasta ya. jaga makan, mkn folic acid + susu. lebih kan mkn sayuran dan buah buahan.

2y trước

Sis, susu tu boleh any susu ke? Ke fresh milk/low fat je? Atau ada susu khas yg lain? Tq for reply 🥹