Saya 34w4d sakit perut sampai 3kali ke toilet

Saya dari 32w asik mengeras sakit kat ari2, sekarang saya 34w5d perut asik mengeras sakit kat bagian ari2 semalam keluar cecair , sekarang sakit perut sampai 3 kali ke toilet, perut pun jatuh ...saya ada pengalaman baby pramatang lahir 33w ... adakah ni ni tanda besalin?

1 Trả lời

Pergi jumpa doc please.

2y trước

sekarang sakit perut asik nk membuang je belum Ade tanda besalin lagi...saya usap2 perut cuba pujuk jangan keluar dulu belum cukup bulan ..risau pulak lahir pramatang