keputihan.

Hi,saya dalam minggu ke 23,boleh tahu ada tak sesiapa yang mengalami keputihan?mula² keputihan saya biasa je warna.putih,sekarang dah start bertukar warna,tapi tak berbau dan gatal.ada yg kata nanti nurse amik sample.macam mana proses ambil sample tu ye?#firstbaby

5 Các câu trả lời

sy pon kdg² ada kpthan tp xgtal xbau cuma kpthan dh wrna hijau jernih kdg ja laa wrna hjau kdg² putih jernih or wrna susu....sy pegi PAC trus depa ambik smple and result swab dapati sy GBS😌😌....

2y trước

sakit laa jgk...tp tgok tmpat dn org yg ambikkan smple tu...dlu sy kna xda sakit sbb doc ltk gel bg licin & xskit....pastu bln lps lgsg xltk gel dan trus jaa doc msokkn mncg itik tu mmg skit laa smpai bdrah...

Nanti check up, bgtau je sy ada keputihan.. Kalau boleh snap gambar n tunjuk nurse or dr.. Dr akan check miss v kita. Kalau teruk, dia akan masukkan muncung itik dan ambik sample keputihan tu..

2y trước

sy pernah bgtau nurse. pstu kta nnti bgtau doc, dh bgtau doc boleh pulak dia buat tk kesah. pd hal time tu mmg miss v sy gatai sgt, cuma keputihan ja tk kluar. dco boleh ckp "nevermind" itu jaa. panas betul hatiniii

ehh sama la. bru tdi kluaq wana mcm hijau2 lmbut mcm nanah pun ada. pnjanggg, tp takda bau gatai2 kt situ ka takda.. sy follow jgk ya nak tauu

saya pernah keluar banyak takda bau jugak, Dr buat swab tapi takda apa pun. as long as tak gatal.

2y trước

rasa dia sama macam pap smear, dr guna cotton swab. tak selesa sikit rasa dia huhy