Korang Week berapa nampak janin, heartbeat?

Saya dah week 9, tak nampak janin lagi. mungkin kantung kosong, atau janin belum nampak atau janin tak membesar dgn baik. Sedih & Risau. Doakan saya. #firstbaby

11 Các câu trả lời

Sabar ya sis, kes macam saya, bila repeat scan dalam week 11 tu, masih kosong, so trus klinik bt surat refer pakar o&g utk rawatan susulan, tapi lepas pergi pakar n amik apptmnet kira 2 minggu jugak apptment tu tapi dalam 3 hari lepas amik apptment saya bleeding n trus kantung jatuh, kira nk weeek 12, so mmg kosong, keluar pun panjanggg je, bleeding truk smpai kena admit wad jugak, bukaan terbuka and kena cucuk ubat kecut rahim. Andai kata dah tertulis bukan rezeki sis, sis kena terima. Saya 2 bulan lebih lepas gugur saya lekat balik.😊

2y trước

Salam sis ... sis kena dnc tak .. masa kena warded tu doc bt apa ja?

try scan lg 2 minggu .mebi belum nampak..mcm saya dulu..patut dh 5w+ tp pegi scan tak nampak kantung..dah down masa tu..risau..last masa sy 6w+ scan , baru ada kantung anggaran 4w6d..lari dari tarikh last period tu..awak jgn stress2 ..continue je makan folic acid , banyak berehat..nanti scan lagi 2minggu ye..

sama laa🥲🥲 baru je scan td doc ckp silent misscarige . rasa sedih rasa down semua ada . esk baru nk pegi hospital nk tentukan betul2 gugur ataupun tak . doakan sy jugak ye ibu2 semua 🥹🥹

2y trước

Sama jugak dengan saya 🥹♥️

Sama mcm saya. tapi doc suruh scan lg skli lepas 2 minggu. Alhamdulillah dh nampak. doc cakap selalunya yg period tak regular mmg gitu. atau mayb ovulation lambat. dont worry ye mommy. jaga diri

kalau regular period 8w dh boleh nmpk. selalu yg susah nak kesan bila irregular period. sbb wktu subur mungkin lmbt dri date yg sepatotnye. mybe masa scan bru lgi dlm 4-6w.

sama dgn sy.scan masa 9 minggu x nmpk janin..nmpk kantung kosong jew..nie dh lepas 2 minggu..esok nk pergi scan pulakk..harap ad la rezeki sy..

sy 7w dlm kantung ada benda kecil..doktr tidk pasti tu jenin ke sebaliknye..down jg sbb mggu depan klu tiada jg jenin doktr dh awal² bgtau kena cuci

2y trước

ya dr bawah..

Alhamdulillah saya 7 week dh nmpk. Ikut date last period patutnya 8 week masa tu. Tp scan 7 week. Saya jenis period tak teratur 😊

2y trước

Alhamdulillah. Semoga awak & baby terus sihat walafiat ❤️

Tggu lagi skit sis mngkin bby main sorok2 tu😬😬

7week.npk janting kelip2