makan jering

saya dah termakan jering td.. tapi dlm kuantiti yg sikit. mmg berangin je perut cuma ada yg kata nnti air ketuban bau hanyir.. sy dah 36minggu.. mcm mana ye nk hilangkan bau hanyir tu.. selalu ambil masa berapa hari nk hilangkan bau bila makan jering atau petai ye? risau pulak😅

2 Các câu trả lời

‘ada yg kata’ tu doktor ke? makanan semua masuk perut dan kemudian jadi najis. air ketuban dalam rahim. takde kena mengena dgn apa yg kita makan. hanya nutrisi je yg masuk melalui tali pusat

Saya makan jering 3 hari sebelum bersalin. Alhamdulillah takde apa masalah sis.. lepas makan tu pun takde keluar bau ke apa