UPT Test Result

Saya dah suami ttc dari Oct 2022 lagi. Saya memang track cycle guna OPK. Dan hari ni DP010 saya dapat result macam gambar. Semalam still negative. Kalau samar dah dikira positive ke? Masih rasa macam tak percaya and tak sangka 😅 nak bagitahu suami pun risau takut false hope 😂

UPT Test Result
11 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Mmg nampak 2 line tu wlaupun samar. Sis boleh beli clearblue digital utk tngok. Tahniah sis. Pastikan jaga makan, makan folic acid boleh beli kt farmasi dulu. Jngan stress, jngan buat kerja berat okeyy

Alhamdulillah samar samar . Semoga ada rezeki sis ya ❤️ mkn folic acid , jngn pemakanan , rehat cukup , relax dan bnyk kan brdoa dengan Allah 🤲🏻 Semoga urusan sis sekeluarga Allah permudahkan.

mcm Ada line samar²..apa2 pun sis Jaga diri jgn buat keje berat² Jaga pemakanan okay... folic acid juga jgn lupa...2,3hari lagi sis try CB pulak insha'Allah Ada rezeki sis.. tahniah...🥰

2y trước

amin² ya rabbal alamin..rezeki Ada..cuma lambat Dan cpt je..🥰

Dah nampak line tu awk, insyaAllah ada tu, take care yer.. mkn je folic acid n minum susu, nnt try test lagi sampai naik line terang, lps tu boleh buka buku pink

Positive tu sis… keep test smpai terang.. saya dpo10 pun sama samar mcm sis. Lepas tu dpo16 dah terang dah.. Skrng dah 7w dah.. Jaga diri baik2 tu..

2y trước

Baikk. Tak sabar tunggu line terang betul2 hehe. Tengah plan lagi macam mana nak suprise suami 😆

Hii saya last week pun mcmni, dip n tell mmg tepat la, lapstu check clear blue, mmg naik pregnant

Nak tnya dgn mommy2 semua.. Mommy2 ada nmpk double line tak.. Sory saya nk tahu ja.. ☺️☺️

2y trước

Ada nampak

kalau samar pun still positive sis ☺️ lagi 2-3 hari cuba pakai clearblue pulak

2y trước

Baikk, lagi 2,3 saya try guna CB pulakk 😁

jadi ke kalau MCM ni

positif