Barang ibu dan anak

Saya dah pregnant 8 month. Tapi barang untuk berpantang dan barang baby saya tak beli lagi. Ada ke yg sama macam saya? Saya first time mommy. Tak tahu nak beli yang mana dulu? Better beli online atau beli dikedai saja?? #firstmom #bantujawab #ingintahu

16 Các câu trả lời

saya beli on9, dapat murah sikit dari harga supermarket..saya 32 week 2 day siap sepenuhnya dah persediaan...saya beli sikit2 dari bulan 3 lagi

Sama sis. Haha. Saya beli cukup2 je kut. Plannya lepas baby keluar saya check out semua dalam cart. Skrg beli yang penting je.

Sy 31 week pon xbeli apa lg..slalu sembang dgn baby,jgn kluar awl tau..mama x prepare brg lg 🤭

sy pom 8bln☺️..beli 1set dekat shoope yg murah..barang brpantang jew sy belum cri lgi..

Sama la saya dh 35weeks xbeli apa2 lg nt petang atau esok baru nak beli🤭

Beli online bnyk yg murah hehe , btw sis due bilaaa kita pn 8 mnth