Air tebu dan air kelapa...

Saya dah masuk 23weeks...boleh ke kalau saya nak minum air tebu dan air kelapa...sbb teringin sgt nak minum air tebu dr bulan puasa hrtue..tapi xberani nak minum walau masa tue xtau kata mengandung lagi

4 Các câu trả lời

Saya masa 1st trimester ngidam air tebu mmg minum je. Tapi berpada pada jangan lebih². Buat hilang rasa teringin. Ada la dalam 3 kali minum masa awal² tu. Skrg dh 25 minggu overall okay je.

boleh je sis. try minum sikit dulu. kalau takda apa² simptom boleh teruskan. pregnant ni kadang ada benda yg tak ngam dengan badan

sy berani air kelapa je air tebu x berani bdn masing2 kn mgkin sesuai dgn sis .

boleh je minum bila2 sis.