Pregnant atau tidak jika line pregnancy test naik 2 setela 1 jam

Hi, saya dah lewat period 3hari, apabila buat pregnancy test pada awalnya hanya 1 line, tapi naik line ke 2 yang sangat samar setelah 1jam. Adakah saya hamil?

Pregnant atau tidak jika line pregnancy test naik 2 setela 1 jam
2 Các câu trả lời

Selalunya result yang dibaca lepas 10 minit dah tak valid.. Sebab boleh jadi evaporation line.. Kena test semula.. Cari test yg line pink/merah sebab lagi senang nmpak line..

Invalid result awak. Test semula