Lendir coklat2

Saya dah Kuar lendir ada coklat2...tapi perut saya tkde sakit ye...lendir dah Kuar 2hari dah..saya baru Jee Kuar hospital sbb doktor ckp jalan tak buka lgi...ada ke sape2 pengalaman Kuar lendir MCM saya ni...saya mls g hospital kadang dia sruh balik ..

2 Các câu trả lời

Saya pun sama sis. Baru keluar semalam, saya rujuk pada kakak ipr sebab dia doktor. Dia kata tu early sign of labour, tak perlu lagi pergi hospital kecuali kalau ada rasa contraction atau ada tanda2 bersalin lain.

7mo trước

owh..mcmto saya tunggu sakit perut baru g hospital...tq yeee sis

Pengalaman sy msa anak kdua mcm sis jgak turun tanda coklat tuh. Bila g hospital dorg cek bukaan 2cm . Dorg tk bg balik dah sbb tanda nak bsalin dah ada..

7mo trước

sy lps check bukaan smlm kuar darah . harini kuar lendir coklat. doc tk tahan wad smlm. so ptut ke pi hosp? tpi doc suh pi bila ad rasa sakit atau kuar darah penuh pad atau pecah ketuban .