risiko ke anak baru setahun tapi dah mengandung? bersalin czer

saya dah cucuk tapi tak tau hati rasa mcm mengandung tpi tak brni nak cek sebab takut anak baru nak masuk setahun ..bukan tolak rzki tapi sebab czer je .. sy baru hbis Period lepas tu masa tu lps tu esok pgi sy bersama suami.. masa tu sy tk fikir tpi bila baca2 drng kata boleh kadi waktu subur😭 kalau bersalin normal tk kisah ni czer.. ada tak pengalaman sis2 mcm sy?#ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

jaga diri elok2 ye sis .. agak bhya sbnarnya sbb czer, xpe dptkn support moral dri keluarga dan suami juga .. berkaitan perancang ni, mmg bukan 💯 menjadi sis .. tambah2 klau sis dgn suami masing2 subur, lgi senang lekat

Semangat ye sis💪 saya pun +ve pregnant anak baru masuk 7m 😭😭 saya pun lepas czer jga ..

2mo trước

Tak sakit sis , cuma memqng kne jaga betul2 sebab kita dh jadi high risk🥲 saya 15 minggu baru perasan pregnant sis sebab xde Alahan langsung lgipun saya pakai perancang jdi ingat memang xde pregnant😖