Betul ke pregnant ni? Samar² je kedua dua line tu 🥺

Saya dah buat pregnant test dua kali ni..dua² ada Line positif tapi macam samar² je..saya rasa keliru adakah saya pregnant.ada tak sahabat² sini cek sama macam keputusan yang saya dapat tu 😊🤔

Betul ke pregnant ni? Samar² je kedua dua line tu 🥺
3 Các câu trả lời

alhamdulillah tu terang sgt dah tu bukan samar2 lagi. tahniah and take care sis.

2y trước

nanti dah boleh scan awal kandungan. Dgr heartbeat baby. seronok sgt

positif tu sis..tahniah..jaga kandungan baik2..kalau was2 lg boleh refer pada doc..

2y trước

in sha allah..amin2

Kira terang da ni sis,, ada yg laaaaagi samar dr ni.tahniah

2y trước

ok baik..🥰😘 terima kasih!!