Normal ke kalau lebih due ?

Saya dah 40 week tapi baby msih Blum ada tnda2 nk Kuar mmng normal ke ? Doakan harap baby Kuar sblum tarikh admit 6/1/24 . Takut . #firstbaby

6 Các câu trả lời

normal sbb tu org dlu2 die tggu wktu branak je. xmcm kite skrg kena serah diri d hospital 😅 ibu2 yang ada anak newborn dan bakal melahirkan boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

2y trước

ye sis , mak saya pun ckp xyah prgi tapi saya risau. nk xnk prgi jelah yg pnting 2 2 slamat ..

sama laa, saya 6hb ni pun kena admit kalau tkbersalin jugak 🥰 semoga dipermudahkan urusan kita ya sis, semoga sihat dan selamat kedua duanya ♥️♥️

2y trước

redha jelah . smoga ada keajaiban nnti . amin .

Normal je sis.. sy pon bersalin bby overdue.. 40 minggu 3hri.. btw enjoy je moments last ni 💪🏻💪🏻

2y trước

Alhamdulillah normal.. x sempat induce pon sbb dh ade contraction.. amiin.. smoga dipermudahkan urusan awak n selamat berpantang 😊

sy esok g KK , 5hb msuk hospital . hope dipermudahkan urusan 5hb ni aminnn n baby nak kluar 😍

Saya pun overdue ni sis kena serah diri 4/1/23.

2y trước

saya 4/1 gi KK lagi . tkpelah smoga dua dua nya slamat . amin .

normal, saya pun bersalin 41 weeks

2y trước

saye yg anak second pun msh takut jg, kene kerapkan berjalan dan bersenam kalau ada masa boleh rujuk kat youtube, saya hari2 bersenam kat rumah untuk cepatkan buka laluan