Kontraksi palsu sakit mencucuk tu tanda nak bersalin ke?

Hi saya dah 35 weeks 4 hari, saya kerap kena kontraksi palsu sakit mencucuk rasa cam baby tu turun.Itu tanda ke nak bersalin. Sebab saya belum genap 9 bulan.

2 Các câu trả lời

sya rasa mcm tue juga awk, tp bila TCA doktor tegur..Kalau da rasa sakit contraction yg x bole tahan pergi PAC .. doktor ckp x semua sama ..skrg sya d refer terus ke PAC oleh doktor...ini situasi sya lah..kandungan 35 minggu 3 hari...

3t trước

ok sis tulah sebab saya masih bekerja tp sakit je bila berjalan kalau dtg kontraksi tu memang sakit , tapi dtg kejap2 je

False contraction je tu tp kena alert pergerakan baby cukup 10x