Darah nifas atau period ?

Hi saya dah 34 hari berpantang, sebelum ni darah nifas dah coklat2 tapi belum berhenti lagi. 2,3 hari ni tiba2 darah tu merah balik & agak banyak. Ini kira masih darah nifas atau period ye ?

2 Các câu trả lời

Hai awk, sy pon pantang 34 hari jgk, sy pon on off jgk mcm awk, dah wrna kuning tiba2 jd merah balik, normal sbb dlm tempoh dia lagi

nifas awak. nifas max 60hari dgn syarat tak gap lebih 15hari

12mo trước

Oh macamtu ye sis. Risau saya, memang serupa darah period sangattt 🥲