Baby kecil

Saya dah 32 minggu tdi scan dktor kata kecil spatut nya berat dah 1.5kg ..bby sya 1.3kg .....ada yng tau tak ...mkan apa yng sesuai untuk tmbh berat bby

9 Các câu trả lời

anak first sy minum susu anmum, berat bby naik berat sy pun naik, skrg tgh prgnnt no.2 sy dpt susu free ducth lady berat saya je naik tp tak byk, berat baby kecik and next week kena paksa brsalin sbb baby kecik

1y trước

2kg 35w

try nie susu anmum.. bukan setakat baby je naik, dgn ibu² sekali naik.. smpai saya kena stop minum susu tu sbb berat badan ibu naik mendadak.

Makan benda bertenusu sis. Mcm susu, butter, coklat. Tapi kena jaga berat & bacaan gula ibu juga tau takut terbabas 😅

32 minggu kat buku merah tu ada graph kan doctor akan letak tanda baby awak kat dalam line atau bawah line

Baru ni pi scan Dr suggest minum susu sebelum tidur sbb lagi cepat serap kat baby.

Nasi, susu 2 kali sehari. Kalau tak ada gdm boleh makan coklat dan aiskrim

minum susu awk.. if xde gdm mkn mknan yg manis2..

makan telur rebus hari2... makan benda manis2...

High protein diet