Berat baby

Saya dah 31 weeks. Tdi dr scan berat bby 1.8kg. korang mcm mana? Share2 la skit. Kami nk kena repeat scan lagi tdi. Ada sebab kes kami dok rajin minum air teh ais ka. Rasanya mkn xdak la lalu sgt.. tpi bby ckup zat pulak .

30 Các câu trả lời

normal tak sis berat baby tu? ke terlebih? sbb saya scan masa 29w haritu 1.6kg. tp doc tak kata apa pun haha. 32w nanti baru repeat scan 5d pulak

sya 31 weeks scan ngn pakar kemarin twin A 1443g twin B 1701g..tnya doktor ok jee..tp tertnya2 juga knapa twin A kurang brat😂..sya(twin dcda)

sy 31 weeks bby 1.9..2 minggu naik 6 gram...lagi 2 minggu naik 2 kg🤣🤣tpi doc cakap...okay je..normal..sesuai dgn perkembangan

Bagus lahtu baby cukup zat 😂 saya 30 weeks baby baru 1.3kg. Tapi doc kata normal. Baby punya berat seiring dgn umur dia.

1y trước

Kawan saya baby 3.6kg anak 1st dapat bersalin normal. In sha Allah dia banyak2. semoga urusan bersalin awak dipermudahkan n dapat bersalin normal.

saya scan 32weeks baby 2.25kg 🫠 kena jumpa pakar sbb baby besar 2minggu katanya. risau pulak saya hmm

1y trước

semoga dipermudahkan urusan ibunya.

sy haritu 28w baby 929gram je, lepastu p scan balik 31w baby naik 1.5kg.. skrg 33w xtau bape kg dh😅

Sy 32w,scan dekat pakar o&g berat baby 2.4kg🥴 kena repeat jumpe pakar o&g lg 2minggu😇

saya 30minggu berat 1.7kg . doc kata baby montel sikit tapi normal katanya

1y trước

Alhamdulilah. tak kena repeat scan ka.

saya 32weeks 1.8kg alhamdulillah doc cakap normal sbb baby panjang hihi

sya lg trkjut...27w dah 1.4kg nak oii

1y trước

28week 1.5kg 🙃