Boleh ke kalau tak minum susu ?

Saya dah 30 weeks tapi dari trimister pertama sampai sekarang saya tak minum susu . Saya dengar pengambilan susu ketika pregnant sangat penting 😭 tapi saya tak boleh terima jadi saya gantikan dengan mengambil vitamin calcium yg dijual di caring . Tak pe ke kalau macam tuh ? 😭#firstbaby

1 Trả lời

kalau dah ganti dengan calcium, InsyaAllah ok.. kalau nak try jugak susu, boleg ganti bancuh dgn sirap jd sirap bandung ke, buat teh susu tp guna susu segar/tepung, atau buat sebagai agar2, puding dll.. tak semestinya kena minum susu mcm biasa tu je..

2y trước

Terima kasihhhh 😭 sangat membantu ❤️