nak bertanya dan meluah

saya dah 23minggu mak mertua saya ckp kena banyak berjalan dan bergerak sebanb nnti susah nak beranak kalau tak banyak bergerak nanti baby besar tapi saya bukan tak berjalan or bergerak langsung saya pun duduk flat 3 tingkat hari² nk keluar kena naik turun tangga jugak lagi pun bp saya sentiasa low dan saya pernah pengsan tiba² sebab penat banyak bergerak,masuk hospital 2 kali sebab bp low suami pun risau kalau saya terlampau penat sampai hari² nurse or pakar akan call dan pantau bp saya,sebelum kahwin lagi saya dah ada depression dan migraine yg teruk even now keep on makan ubat jadi disebabkan mak mertua cakap mcm tu emosi saya jadi tak stabil dia berckp umpama saya ni pemalas dia tak duduk kat tempat saya dia tak tahu apa yg saya rasa padahal dia tahu saya sakit mcm mana dan saya sendiri tak nak jadi mcm ni jadi saya nk bertanya kes mcm saya ni memang saya nk kena bergerak dan berjalan mcm mana lagi yaa saya pun tak faham #firstmom

6 Các câu trả lời

Abaikan je. Yang penting dapat support daripada suami. Suami yang kena backup awak.