Baby tknk tnjuk gender

Saya dah 23 minggu , bru ii ni scan kat doc pakar kt hkl, baby taknak bagi kerjasama dia tknk tunjuk jantina, huwa rasa sedih sikit sbb sy excited nk tau jantina dgn husband maklumla anak pertamaa, berharap yg ni anak laki, tpi die main ii tknk tunjuk jantina pulk, nurse ckp die kepit so tkle nmpk die gender apa huhu, so kena tnggu beberapa bulan lagilaa bru bole nmpk klu scan. Kenapa sy tkbole tau gender lagi eh, sdgkan ada yg baru beberapa 18/19 week dah tau gender, huhuhuu, #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

47 Các câu trả lời

anak2 sy semua kepit tk tunjuk.. ank first ikot naluri je agak2, nasib baik betul semua jangkaan 🤭

macam saya jugak, dh bersalin, nurse bagi untuk bf, saya tnya ni pompan ke laki. hahahahaa

sya smpi 38week sda tk tau apa gender baby...mngkin baby sya nak kc suprise😅

cuba buat blood test. ramai omputeh buat untuk tau gender awal lagi dpt detect

sy 6bulan lebih baru baby tunjuk jantina, dari 16week tu sy tunggu 😂

nanti repeat la lagi bila dh masuk 3rd trimester

biasa baby girl kalau Tak nk tunjuk sebab malu