JANTUNG BABY

Hi, saya dah 21w6d. Saya baru lepas buat detail scan and detect chamber jantung baby belah kanan tak de lagi. Adakah itu normal atau baby masih kecil lagi? 2 chamber kiri nampak jelas, saya risau 😭 tapi Dr ada cakap untuk datang lagi 2 minggu untuk detail scan, if memang tak nampak terpaksa follow up for further… ada ke mommies yg ada pengalaman macam ni?#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

hmmmm x pastila. sbb sy masa detailed scan 20 weeks alhamdulillah sume nmpk dah. mggu dpn nak buat detailed scan lg skli plus dgn 5d utk kandungan 25 weeks. takpe jgn stress2 n bykkn doa ye. moga dipermudahkan insyaAllah