Demam panas dan pening

Saya dah 17week, tapi kerap x sihat. Badan panas sampai suhu 40-41. Pening mcm nak pecah kepala, ni dah 3 hari x kerja. Kenapa ya? Tidur semua cukup makan pun okay.

2 Các câu trả lời

sy pun tu hari mcm tu, dah lebih 5 hari sy pigi klinik tes covid 2kali (negatif) & cek darah maybe denggi, pastu pi hospital cek darah balik, negatif semua.. sy just dibagi paracetamol jer, mak sy Kate alahan baby

kalau panas sangat sampai 40 kena pergi emergency. takut effect baby